English Quiz-10


Q1. Who is the writer of 'I am John's Heart'.
a. A.L.Basham
b. J.D. Ratcliff
c. C.E. joad
d. James Allen

Q2. Which language is regarded second language in India-
a. Hindi
b. Sanskrit
c. English
d. None of these

Q3.  Linguistics includes:-
a. Phonology
b. Syntax
c. Morphology
d. All

Q4. I want _____ red apple.
a. An
b. The
c. A
d. None

Q5. Each student _____ given a chance to prove his talent.
a. Were
b. Was
c. are
d. has been

Q6. She ______ waiting for her sister for two hours.
a. is
b. have been
c. are
d. has been

Q7. Law students took their exams in ____ own colleges.
a. There
b. his
c. Their
d. its

Q8. Which vocab is related to your body activity.
a. Hicc Up
b. Admant
c. Anxious
d. Gentle

Q9. Synonym of 'Frank'.
a. Adamamt
b. Amicable
c. Aggressive
d. greedy

Q10. Which word is Adverb-
a. Success
b. Candid
c. Suddenly
d. Longer
उत्तर-:1-b, 2-c, 3-d, 4-b, 5-b, 6-d, 7-c, 8-a, 9-b, 10-c.
Free UPTET 1st Mock Test Live Attempt now.
Daily Study Package 15 Nov 
UPTET Quizzes
UPTET Flash Books
Please Like us for instant news :- Like 
For mail and Free message notification Please fill the form:- Click Here
English Quiz-10 English Quiz-10 Reviewed by Kunwar Siddhartha on 16:02:00 Rating: 5

No comments:

Theme images by chuwy. Powered by Blogger.